Nabeschouwing Olympique Lyon - Benfica (2-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 20 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Olympique Lyon het woensdag 20 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Olympique Lyon - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Benfica (2-0)

Het Champions League duel tussen Olympique Lyon en Benfica is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Olympique Lyonnais op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Briand. Helaas voor Olympique Lyonnais werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut kreeg N. Gaitán van Benfica voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Benfica de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. López dacht na 51 minuten te scoren voor Olympique Lyonnais, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Benfica
2
0
LIVE Olympique Lyon - Benfica 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt J. Briand met assist van Michel Bastos Olympique Lyonnais
34' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
37' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Carlos Martins Benfica
41' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor A. Réveillère Olympique Lyonnais
43' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor N. Gaitán Benfica
51' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt L. López Olympique Lyonnais
57' Wissel Benfica Wissel César Peixoto voor J. Saviola Benfica
64' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Pied voor Michel Bastos Olympique Lyonnais
68' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Javi García Benfica
71' Wissel Olympique Lyonnais Wissel K. Källström voor Y. Gourcuff Olympique Lyonnais
71' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor P. Aimar Benfica
77' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor Carlos Martins Benfica
83' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Gomis voor L. López Olympique Lyonnais