Nabeschouwing Panathinaikos - Kopenhagen (0-2) || Champions League 2010/2011

Woensdag 29 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Panathinaikos het woensdag 29 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen.

Via de Panathinaikos - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Kopenhagen (0-2)

Het Champions League duel tussen Panathinaikos en Kopenhagen is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. NDoye. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het FC Copenhagen dat via M. Vingaard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 49e minuut kreeg Gilberto Silva van Panathinaikos voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Panathinaikos de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Kopenhagen
LIVE Panathinaikos - Kopenhagen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Claudemir FC Copenhagen
28' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye met assist van J. Grønkjær FC Copenhagen
36' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Gilberto Silva Panathinaikos
37' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Vingaard FC Copenhagen
46' Wissel Panathinaikos Wissel G. Karagounis voor K. Katsouranis Panathinaikos
46' Wissel Panathinaikos Wissel N. Spiropoulos voor Luis García Panathinaikos
49' Tweede gele kaart Panathinaikos Tweede gele kaart voor Gilberto Silva Panathinaikos
52' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. NDoye FC Copenhagen
58' Wissel Panathinaikos Wissel D. Plessis voor S. Ninis Panathinaikos
58' Wissel FC Copenhagen Wissel H. Nørregaard voor C. Bolaños FC Copenhagen
72' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor G. Karagounis Panathinaikos
76' Wissel FC Copenhagen Wissel Cesar Santin voor D. NDoye FC Copenhagen
79' Wissel FC Copenhagen Wissel T. Delaney voor Claudemir FC Copenhagen