Nabeschouwing Partizan - Anderlecht (2-2) || Champions League 2010/2011

Woensdag 18 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Partizan het woensdag 18 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Partizan - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Anderlecht (2-2)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Partizan en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 54e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Gillet. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Partizan dat via Cleo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Lecjaks dacht na 64 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Anderlecht via R. Juhász, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Anderlecht
2
2
LIVE Partizan - Anderlecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Partizan Wissel M. Smiljanic voor Moreira Partizan
54' Doelpunt Anderlecht Doelpunt G. Gillet Anderlecht
58' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
61' Wissel Anderlecht Wissel Kanu voor R. Lukaku Anderlecht
64' Eigen doelpunt Partizan Eigen doelpunt J. Lecjaks Partizan
66' Doelpunt Anderlecht Doelpunt R. Juhász Anderlecht
74' Wissel Partizan Wissel A. Davidov voor N. Tomic Partizan
77' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor G. Gillet Anderlecht
78' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor C. Kouyaté Anderlecht
84' Wissel Anderlecht Wissel L. Marecek voor M. Boussoufa Anderlecht
87' Wissel Partizan Wissel M. Bogunovic voor I. Iliev Partizan
90' Wissel Anderlecht Wissel Z. Badibanga voor J. Polák Anderlecht