Nabeschouwing Partizan - Arsenal (1-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 28 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Partizan het dinsdag 28 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Partizan - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Arsenal (1-3)

Het Champions League duel tussen Partizan en Arsenal is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Arshavin. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Partizan dat via Cleo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 56e minuut moest Partizan verder met een man minder nadat M. Jovanovic een rode kaart had gekregen. Het lukte Arsenal in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 71e minuut scoorde Arsenal via M. Chamakh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Arsenal via S. Squillaci de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Arsenal
1
3
LIVE Partizan - Arsenal 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Arshavin met assist van J. Wilshere Arsenal
33' Penalty Partizan Penalty Cleo Partizan
56' Rode kaart Partizan Rode kaart voor M. Jovanovic Partizan
59' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Ilic Partizan
60' Wissel Partizan Wissel S. Savic voor N. Tomic Partizan
69' Wissel Partizan Wissel M. Smiljanic voor R. Petrovic Partizan
71' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Chamakh Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel S. Nasri voor J. Wilshere Arsenal
75' Wissel Arsenal Wissel C. Vela voor M. Chamakh Arsenal
82' Doelpunt Arsenal Doelpunt S. Squillaci met assist van S. Nasri Arsenal
83' Wissel Partizan Wissel I. Iliev voor P. Boya Partizan
85' Wissel Arsenal Wissel G. Clichy voor A. Arshavin Arsenal