Nabeschouwing Rangers - Bursaspor (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 29 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Rangers het woensdag 29 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Rangers - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Bursaspor (1-0)

Het Champions League duel tussen Rangers en Bursaspor is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Naismith. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Bursaspor
1
0
LIVE Rangers - Bursaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Naismith met assist van K. Broadfoot Rangers
39' Wissel Bursaspor Wissel F. Insua voor I. Ergic Bursaspor
42' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ö. Erdogan Bursaspor
71' Wissel Bursaspor Wissel L. Núñez voor P. Batalla Bursaspor
72' Wissel Bursaspor Wissel T. Bahadir voor S. Yildirim Bursaspor
80' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Papac Rangers
84' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor M. Stepanov Bursaspor
87' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor K. Miller Rangers
88' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Tandogan Bursaspor