Nabeschouwing Rangers - Valencia (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 20 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Rangers het woensdag 20 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Rangers - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Valencia (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Rangers en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 34e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Edu. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Valencia dat via M. Edu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Valencia
1
1
LIVE Rangers - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Bougherra Rangers
34' Doelpunt Rangers Doelpunt M. Edu met assist van V. Weiss Rangers
46' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt M. Edu Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Soldado voor A. Domínguez Valencia
59' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Aduriz Valencia
66' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Edu Rangers
76' Wissel Valencia Wissel Manuel Fernandes voor A. Costa Valencia
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor D. Weir Rangers
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Mata Valencia
85' Wissel Valencia Wissel Vicente voor Mata Valencia
88' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor V. Weiss Rangers