Nabeschouwing Real Madrid - Ajax (2-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 15 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Real Madrid het woensdag 15 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Ajax (2-0)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Ajax is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Anita. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Real Madrid dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Ajax
2
0
LIVE Real Madrid - Ajax 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. de Zeeuw Ajax
28' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Xabi Alonso Real Madrid
31' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt V. Anita Real Madrid
69' Wissel Ajax Wissel T. Tainio voor D. de Zeeuw Ajax
73' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Higuaín met assist van M. Özil Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel Pedro León voor Á. di María Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel L. Diarra voor Xabi Alonso Real Madrid
85' Wissel Ajax Wissel C. Eriksen voor M. Sulejmani Ajax
88' Wissel Real Madrid Wissel Canales voor M. Özil Real Madrid