Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (0-2) || Champions League 2010/2011

Woensdag 27 april 2011 - 20:45 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Real Madrid het woensdag 27 april 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona (0-2)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Barcelona is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Pinto in de 47e minuut, waardoor FC Barcelona met een man minder kwam te staan. In de 61e minuut moest Pepe van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Real Madrid verder met een speler minder. L. Messi dacht na 76 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Barcelona
LIVE Real Madrid - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
44' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
47' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor Pinto FC Barcelona
46' Wissel Real Madrid Wissel E. Adebayor voor M. Özil Real Madrid
53' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
57' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
61' Rode kaart Real Madrid Rode kaart voor Pepe Real Madrid
71' Wissel FC Barcelona Wissel I. Afellay voor Pedro FC Barcelona
76' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Afellay FC Barcelona
83' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Adebayor Real Madrid
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Busquets FC Barcelona
90' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Villa FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Barcelona
Opstellingen Real Madrid - Barcelona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Madrid - Barcelona

Real Madrid en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Real Madrid en Barcelona elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Real Madrid - Barcelona Opstelling Real Madrid Opstelling Barcelona Live Real Madrid - Barcelona Live Real Madrid - Barcelona kijken Real Madrid - Barcelona kijken Live Real Madrid - Barcelona stream Real Madrid - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Barcelona Uitslag Real Madrid - Barcelona Statistieken Real Madrid - Barcelona Champions League 2010/2011 Real Madrid - Barcelona wedden Real Madrid - Barcelona gokken Real Madrid - Barcelona Unibet