Nabeschouwing Renova - Omonia Nicosia (0-2) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 20 juli 2010 - 16:30 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Renova het dinsdag 20 juli 2010 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Renova - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Renova - Omonia Nicosia (0-2)

Het Champions League duel tussen Renova en Omonia Nicosia is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Omonia Nicosia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Omonia Nicosia op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Aloneftis. Helaas voor Omonia Nicosia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Omonia Nicosia dat via Leandro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Renova - Omonia Nicosia
LIVE Renova - Omonia Nicosia 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Renova - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt E. Aloneftis Omonia Nicosia
24' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt Leandro Omonia Nicosia
46' Wissel Omonia Nicosia Wissel H. Rengifo voor K. Makridis Omonia Nicosia
52' Wissel Renova Wissel M. Mickov voor F. Gashi Renova
61' Wissel Renova Wissel M. Bajrami voor F. Statovci Renova
63' Wissel Omonia Nicosia Wissel L. Lua Lua voor M. Konstantinou Omonia Nicosia
74' Wissel Omonia Nicosia Wissel José Manuel Rueda voor E. Aloneftis Omonia Nicosia
83' Wissel Renova Wissel S. Fetai voor V. Emini Renova
Video hoogtepunten en samenvatting Renova - Omonia Nicosia
Opstellingen Renova - Omonia Nicosia

Voorbeschouwing Renova - Omonia Nicosia

Renova en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Renova en Omonia Nicosia in de Champions League vond plaats op 13 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Omonia Nicosia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Omonia Nicosia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Renova te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Renova. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.