Nabeschouwing Roma - Basel (1-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 19 oktober 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Roma het dinsdag 19 oktober 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel.

Via de Roma - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Basel (1-3)

Het Champions League duel tussen Roma en Basel is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Frei. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Roma dat via M. Borriello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Inkoom dacht na 44 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Basel via Cabral, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Basel
1
3
LIVE Roma - Basel 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Basel Doelpunt A. Frei met assist van M. Streller Basel
22' Doelpunt Roma Doelpunt M. Borriello met assist van F. Totti Roma
44' Doelpunt Basel Doelpunt S. Inkoom met assist van X. Shaqiri Basel
44' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Inkoom Basel
53' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Cassetti Roma
60' Wissel Roma Wissel P. Castellini voor J. Riise Roma
70' Wissel Basel Wissel S. Chipperfield voor V. Stocker Basel
73' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Chipperfield Basel
74' Wissel Roma Wissel Júlio Baptista voor S. Perrotta Roma
81' Wissel Basel Wissel Cabral voor M. Streller Basel
93' Doelpunt Basel Doelpunt Cabral met assist van S. Chipperfield Basel
90' Wissel Basel Wissel F. Almerares voor A. Frei Basel