Nabeschouwing Rubin Kazan' - Barcelona (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 29 september 2010 - 18:30 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Rubin Kazan' het woensdag 29 september 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Rubin Kazan' - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Barcelona (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 30e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Noboa. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het FC Barcelona dat via Villa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Barcelona
1
1
LIVE Rubin Kazan' - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Penalty Rubin Kazan Penalty C. Noboa V. Kaleshin Rubin Kazan
40' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor L. Salukvadze Rubin Kazan
52' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Puyol FC Barcelona
60' Penalty FC Barcelona Penalty Villa Iniesta FC Barcelona
61' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Sibaya voor S. Kornilenko Rubin Kazan
61' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor J. Mascherano FC Barcelona
65' Wissel Rubin Kazan Wissel O. Martins voor G. Karadeniz Rubin Kazan
74' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor C. Ansaldi Rubin Kazan
80' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor M. Sibaya Rubin Kazan
86' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor Villa FC Barcelona
88' Wissel Rubin Kazan Wissel B. Natcho voor C. Noboa Rubin Kazan
90' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Barcelona
Opstellingen Rubin Kazan' - Barcelona

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Barcelona

Rubin Kazan' en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Barcelona in de Champions League vond plaats op 4 november 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Barcelona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.