Nabeschouwing Salzburg - Hapoel Tel Aviv (2-3) || Champions League 2010/2011

Woensdag 18 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Salzburg het woensdag 18 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hapoel Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena (Leipzig) in Leipzig.

Via de Salzburg - Hapoel Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hapoel Tel Aviv (2-3)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Hapoel Tel Aviv is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Enyeama. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Salzburg dat via N. Pokrivac dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Sahar dacht na 44 minuten te scoren voor Hapoel Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Hapoel Tel Aviv via E. Shechter, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Salzburg via R. Wallner de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Hapoel Tel Aviv
2
3
LIVE Salzburg - Hapoel Tel Aviv 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hapoel Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor F. Schiemer Salzburg
3' Penalty Hapoel Tel Aviv Penalty V. Enyeama Hapoel Tel Aviv
28' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Pokrivac Salzburg
37' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor Y. Shivhon Hapoel Tel Aviv
44' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt B. Sahar Hapoel Tel Aviv
53' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt E. Shechter Hapoel Tel Aviv
54' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Jantscher Salzburg
54' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor E. Shechter Hapoel Tel Aviv
59' Wissel Salzburg Wissel R. Wallner voor J. Boghossian Salzburg
66' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor O. Kende Hapoel Tel Aviv
67' Penalty Salzburg Penalty R. Wallner Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel Alan voor F. Schiemer Salzburg
72' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel R. Rocchi voor Y. Shivhon Hapoel Tel Aviv
75' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor V. Enyeama Hapoel Tel Aviv
78' Wissel Salzburg Wissel L. Ngwat-Mahop voor G. Zarate Salzburg
78' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel V. Maree voor B. Sahar Hapoel Tel Aviv
90' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel B. Fransman voor G. Vermouth Hapoel Tel Aviv