Nabeschouwing Sampdoria - Werder Bremen (3-2) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 24 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sampdoria het dinsdag 24 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de Sampdoria - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Werder Bremen (3-2)

Het Champions League duel tussen Sampdoria en Werder Bremen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pazzini. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Sampdoria dat via G. Pazzini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Cassano dacht na 85 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Werder Bremen via M. Rosenberg, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 100 minuten spelen wist Werder Bremen via C. Pizarro de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Werder Bremen
3
2
LIVE Sampdoria - Werder Bremen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Pazzini Sampdoria
10' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Pazzini Sampdoria
13' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor S. Prödl Werder Bremen
23' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Dessena Sampdoria
63' Wissel Werder Bremen Wissel M. Arnautovic voor T. Borowski Werder Bremen
66' Wissel Sampdoria Wissel F. Tissone voor S. Guberti Sampdoria
72' Wissel Werder Bremen Wissel M. Rosenberg voor S. Wagner Werder Bremen
73' Wissel Sampdoria Wissel D. Mannini voor F. Tissone Sampdoria
77' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor D. Gastaldello Sampdoria
79' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Arnautovic Werder Bremen
80' Wissel Werder Bremen Wissel S. Boenisch voor P. Pasanen Werder Bremen
85' Doelpunt Sampdoria Doelpunt A. Cassano Sampdoria
88' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Palombo Sampdoria
88' Wissel Sampdoria Wissel N. Pozzi voor A. Cassano Sampdoria
90' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Rosenberg Werder Bremen
94' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor C. Pizarro Werder Bremen
100' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt C. Pizarro Werder Bremen
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Werder Bremen
Opstellingen Sampdoria - Werder Bremen

Voorbeschouwing Sampdoria - Werder Bremen

Sampdoria en Werder Bremen spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Werder Bremen in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Werder Bremen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Werder Bremen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sampdoria. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.