Nabeschouwing Schalke 04 - Valencia (3-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 9 maart 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Schalke 04 het woensdag 9 maart 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Schalke 04 - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Valencia (3-1)

Het Champions League duel tussen Schalke 04 en Valencia is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Ricardo Costa. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Schalke 04 dat via J. Farfán dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Gavranovic dacht na 52 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 94e minuut scoorde Schalke 04 via J. Farfán, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Schalke 04 - Valencia
3
1
LIVE Schalke 04 - Valencia 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Valencia Doelpunt Ricardo Costa met assist van M. Topal Valencia
28' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor P. Kluge Schalke 04
40' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt J. Farfán Schalke 04
47' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Sergio Escudero Schalke 04
52' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt M. Gavranovic met assist van J. Farfán Schalke 04
60' Wissel Schalke 04 Wissel K. Papadopoulos voor J. Matip Schalke 04
64' Wissel Valencia Wissel Soldado voor Pablo Hernández Valencia
70' Wissel Valencia Wissel A. Costa voor É. Banega Valencia
74' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Farfán Schalke 04
74' Wissel Valencia Wissel Jonas voor Aduriz Valencia
76' Wissel Schalke 04 Wissel J. Draxler voor Jurado Schalke 04
82' Wissel Schalke 04 Wissel H. Sarpei voor P. Kluge Schalke 04
83' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Mathieu Valencia
94' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt J. Farfán met assist van H. Sarpei Schalke 04
93' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Mata Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Valencia
Opstellingen Schalke 04 - Valencia

Voorbeschouwing Schalke 04 - Valencia

Schalke 04 en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en Valencia in de Champions League vond plaats op 15 februari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 1 keer wist de ploeg van Schalke 04 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Schalke 04. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.