Nabeschouwing Sevilla - Sporting Braga (3-4) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 24 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sevilla het dinsdag 24 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Sevilla - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Sporting Braga (3-4)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Sporting Braga is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Matheus Nascimento. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Sporting Braga dat via Lima dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luís Fabiano dacht na 60 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Sevilla via Jesús Navas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Sporting Braga via Lima de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Lima namens Sporting Braga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek F. Kanouté te scoren voor Sevilla, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Sporting Braga
3
4
LIVE Sevilla - Sporting Braga 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor U. Echiejile Sporting Braga
18' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Leandro Salino Sporting Braga
31' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Matheus Nascimento Sporting Braga
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor D. Zokora Sevilla
43' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Aguiar Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel Lima voor L. Aguiar Sporting Braga
58' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Lima Sporting Braga
60' Doelpunt Sevilla Doelpunt Luís Fabiano Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel José Carlos voor A. Konko Sevilla
61' Wissel Sevilla Wissel Renato voor L. Cigarini Sevilla
68' Wissel Sporting Braga Wissel Paulão voor Paulo César Sporting Braga
77' Wissel Sevilla Wissel Negredo voor M. Dabo Sevilla
80' Wissel Sporting Braga Wissel Elton voor Matheus Nascimento Sporting Braga
84' Doelpunt Sevilla Doelpunt Jesús Navas Sevilla
85' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Lima Sporting Braga
86' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Escudé Sevilla
87' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor D. Perotti Sevilla
90' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Lima Sporting Braga
90' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Kanouté Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Sporting Braga
Opstellingen Sevilla - Sporting Braga

Voorbeschouwing Sevilla - Sporting Braga

Sevilla en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Sporting Braga in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.