Nabeschouwing Shakhtyor - Maribor (0-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 13 juli 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Shakhtyor het woensdag 13 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Budaŭnik in Soligorsk.

Via de Shakhtyor - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtyor - Maribor (0-2)

Het Champions League duel tussen Shakhtyor en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 0-2 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Baturina, waarmee Maribor met 0-1 de leiding nam. Maribor vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Baturina op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Maribor.

LIVE Shakhtyor - Maribor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtyor - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Baturina met assist van J. Repas Maribor 0-1
27' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor N. Antic Shakhtyor
35' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor M. Satara Shakhtyor
39' Gele kaart Maribor Gele kaart voor N. Zugelj Maribor
46' Wissel Shakhtyor Wissel F. E. Placca voor G. Shevchenko Shakhtyor
56' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Baturina met assist van M. Bozic Maribor 0-2
59' Wissel Shakhtyor Wissel N. Korzun voor V. Ahmedi Shakhtyor
61' Wissel Shakhtyor Wissel M. Skavysh voor Vitor Feijao Shakhtyor
63' Wissel Maribor Wissel R. Kronaveter voor I. Brnic Maribor
63' Wissel Maribor Wissel I. Guerrico voor N. Zugelj Maribor
71' Wissel Maribor Wissel R. Sirk voor R. Baturina Maribor
86' Wissel Maribor Wissel A. Antolin voor A. Makoumbou Maribor
86' Wissel Maribor Wissel A. Pihler voor M. Bozic Maribor
90' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor S. Politevich Shakhtyor
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtyor - Maribor
Opstellingen Shakhtyor - Maribor
De opstellingen van Shakhtyor en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtyor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.