Nabeschouwing Sheriff - Dinamo Zagreb (1-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 28 juli 2010 - 19:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sheriff het woensdag 28 juli 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb.

Via de Sheriff - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Dinamo Zagreb (1-1)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Sheriff en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 3e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van Sammir. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Sheriff dat via A. Erokhin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 62e minuut kreeg T. Barbaric van Dinamo Zagreb voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Zagreb de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - Dinamo Zagreb
1
1
LIVE Sheriff - Dinamo Zagreb 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sammir Dinamo Zagreb
29' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Erokhin Sheriff
32' Wissel Sheriff Wissel Fred Nélson voor José Nadson Sheriff
35' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Erokhin Sheriff
53' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor T. Barbaric Dinamo Zagreb
62' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb Tweede gele kaart voor T. Barbaric Dinamo Zagreb
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Simic voor M. Slepicka Dinamo Zagreb
66' Wissel Sheriff Wissel B. Nikolic voor A. Diedhiou Sheriff
70' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Dodo voor M. Badelj Dinamo Zagreb
77' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Tarkhnishvili Sheriff
85' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Sivonjic voor Sammir Dinamo Zagreb
88' Wissel Sheriff Wissel S. Gheorghiev voor V. Volkov Sheriff
90' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Calello Dinamo Zagreb