Nabeschouwing Shkupi - Lincoln Red Imps (3-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 5 juli 2022 - 20:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Shkupi het dinsdag 5 juli 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Boris Trajkovski in Skopje.

Via de Shkupi - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shkupi - Lincoln Red Imps (3-0)

Het Champions League duel tussen Shkupi en Lincoln Red Imps is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 3-0 overwinning voor Shkupi. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Danfa, waarmee Shkupi met 1-0 de leiding nam. Shkupi vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Adetunji op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut kreeg G. Margvelashvili van Shkupi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Shkupi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Na 62 minuten was het R. Chipolina die de bal in eigen doel werkte, waardoor Shkupi op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastian Gishamer, waardoor Shkupi een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shkupi - Lincoln Red Imps 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shkupi - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Shkupi Doelpunt M. Danfa met assist van B. Sheji Shkupi 1-0
29' Doelpunt Shkupi Doelpunt S. Adetunji met assist van W. Hamidi Shkupi 2-0
43' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor G. Margvelashvili Shkupi
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Torilla voor Juampe Lincoln Red Imps
54' Tweede gele kaart Shkupi Tweede gele kaart voor G. Margvelashvili Shkupi
59' Wissel Shkupi Wissel M. Bajrami voor R. Cephas Shkupi
62' Eigen doelpunt Shkupi Eigen doelpunt R. Chipolina Shkupi 3-0
65' Wissel Lincoln Red Imps Wissel K. Gomez voor M. Rosa Lincoln Red Imps
76' Wissel Shkupi Wissel A. Zlatkov voor M. Danfa Shkupi
76' Wissel Lincoln Red Imps Wissel K. Ronan voor R. Chipolina Lincoln Red Imps
78' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Casciaro voor Juanfri Lincoln Red Imps
89' Wissel Shkupi Wissel P. Gorgiev voor W. Hamidi Shkupi
Video hoogtepunten en samenvatting Shkupi - Lincoln Red Imps
Opstellingen Shkupi - Lincoln Red Imps
De opstellingen van Shkupi en Lincoln Red Imps zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shkupi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln Red Imps zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Shkupi - Lincoln Red Imps

Shkupi en Lincoln Red Imps spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Shkupi en Lincoln Red Imps elkaar treffen in de Champions League.