Nabeschouwing Sparta Praha - Liepaja (2-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 21 juli 2010 - 20:00 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sparta Praha het woensdag 21 juli 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liepaja.

Via de Sparta Praha - Liepaja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Liepaja (2-0)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Liepaja is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Sparta Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Matejovsky. Helaas voor Sparta Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Sparta Praha dat via M. Zeman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Praha - Liepaja
2
0
LIVE Sparta Praha - Liepaja 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Liepaja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt M. Matejovsky Sparta Praha
17' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor T. Tamosauskas Liepaja
27' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor K. Vacek Sparta Praha
41' Wissel Sparta Praha Wissel M. Zeman voor M. Lacny Sparta Praha
43' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt M. Zeman Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel N. Hoheneder voor J. Kucka Sparta Praha
46' Wissel Liepaja Wissel P. Steinbors voor V. Spole Liepaja
56' Wissel Sparta Praha Wissel I. Zofcák voor M. Matejovsky Sparta Praha
58' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor P. Surnins Liepaja
64' Wissel Liepaja Wissel I. Kirhners voor J. Puljiz Liepaja
69' Wissel Liepaja Wissel I. Aleksejevs voor A. Jemelins Liepaja
79' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor O. Klava Liepaja
89' Gele kaart Liepaja Gele kaart voor I. Aleksejevs Liepaja
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Liepaja
Opstellingen Sparta Praha - Liepaja

Voorbeschouwing Sparta Praha - Liepaja

Sparta Praha en Liepaja spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Liepaja in de Champions League vond plaats op 13 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sparta Praha favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Liepaja slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.