Nabeschouwing Sporting Braga - Sevilla (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 18 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sporting Braga het woensdag 18 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Sporting Braga - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Sevilla (1-0)

Het Champions League duel tussen Sporting Braga en Sevilla is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Matheus Nascimento. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Sevilla
1
0
LIVE Sporting Braga - Sevilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Miguel Garcia Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Sílvio voor Miguel Garcia Sporting Braga
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulo César Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel Lima voor L. Aguiar Sporting Braga
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Capel Sevilla
62' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Matheus Nascimento Sporting Braga
64' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Escudé Sevilla
68' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Navarro Sevilla
70' Wissel Sevilla Wissel D. Perotti voor Capel Sevilla
75' Wissel Sporting Braga Wissel Elton voor Matheus Nascimento Sporting Braga
79' Wissel Sevilla Wissel Negredo voor F. Kanouté Sevilla
83' Wissel Sevilla Wissel L. Cigarini voor Renato Sevilla