Nabeschouwing Sporting Braga - Shakhtar Donetsk (0-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 28 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Sporting Braga het dinsdag 28 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk.

Via de Sporting Braga - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Shakhtar Donetsk (0-3)

Het Champions League duel tussen Sporting Braga en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van Luiz Adriano. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Shakhtar Donetsk dat via Luiz Adriano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Douglas Costa dacht na 90 minuten te scoren voor Shakhtar Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Shakhtar Donetsk
LIVE Sporting Braga - Shakhtar Donetsk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Sporting Braga Wissel Paulão voor A. Rodríguez Sporting Braga
41' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor R. Rat Shakhtar Donetsk
51' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Hübschman Shakhtar Donetsk
55' Wissel Sporting Braga Wissel Lima voor Leandro Salino Sporting Braga
56' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Luiz Adriano met assist van Douglas Costa Shakhtar Donetsk
61' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor H. Mkhitaryan Shakhtar Donetsk
66' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Jádson voor O. Gai Shakhtar Donetsk
72' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Luiz Adriano met assist van Douglas Costa Shakhtar Donetsk
74' Wissel Sporting Braga Wissel Marcio Mossoró voor Vandinho Sporting Braga
74' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor Luiz Adriano Shakhtar Donetsk
79' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel V. Vitsenets voor T. Hübschman Shakhtar Donetsk
87' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Nascimento Sporting Braga
89' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Douglas Costa Shakhtar Donetsk
90' Penalty Shakhtar Donetsk Penalty Douglas Costa Willian Shakhtar Donetsk
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulo César Sporting Braga