Nabeschouwing The New Saints - Anderlecht (1-3) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 27 juli 2010 - 20:45 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt The New Saints het dinsdag 27 juli 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Racecourse Ground, Wrexham in Racecourse Ground.

Via de The New Saints - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Anderlecht (1-3)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Anderlecht is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kljestan. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Anderlecht dat via J. Legear dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Jones dacht na 52 minuten te scoren voor The New Saints, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Anderlecht via M. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken The New Saints - Anderlecht
Goals
1
3
LIVE The New Saints - Anderlecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Kljestan Anderlecht
18' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Legear Anderlecht
21' Wissel The New Saints Wissel T. Holmes voor C. Marriott The New Saints
52' Doelpunt The New Saints Doelpunt C. Jones The New Saints
64' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Boussoufa Anderlecht
73' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez Anderlecht
76' Wissel Anderlecht Wissel T. De Sutter voor M. Suárez Anderlecht
78' Wissel The New Saints Wissel C. Seargeant voor M. Berkeley The New Saints
83' Wissel Anderlecht Wissel J. Lecjaks voor O. Mazuch Anderlecht
84' Wissel The New Saints Wissel A. Darlington voor C. Sharp The New Saints
87' Wissel Anderlecht Wissel Kanu voor S. Kljestan Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Anderlecht
Opstellingen The New Saints - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing The New Saints - Anderlecht

The New Saints en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat The New Saints en Anderlecht elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst The New Saints 0
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
The New Saints - Anderlecht Opstelling The New Saints Opstelling Anderlecht Live The New Saints - Anderlecht Live The New Saints - Anderlecht kijken The New Saints - Anderlecht kijken Live The New Saints - Anderlecht stream The New Saints - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing The New Saints - Anderlecht Uitslag The New Saints - Anderlecht Statistieken The New Saints - Anderlecht Champions League 2010/2011 The New Saints - Anderlecht wedden The New Saints - Anderlecht gokken The New Saints - Anderlecht Unibet