Nabeschouwing Tottenham Hotspur - FC Twente (4-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 29 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Tottenham Hotspur het woensdag 29 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Tottenham Hotspur - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - FC Twente (4-1)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en FC Twente is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Tottenham Hotspur op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van der Vaart. Helaas voor Tottenham Hotspur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Tottenham Hotspur dat via R. Pavlyuchenko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Chadli dacht na 57 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 61e minuut moest Tottenham Hotspur verder met een man minder, nadat R. van der Vaart een tweede gele kaart kreeg. Na 65 minuten spelen wist Tottenham Hotspur via R. Pavlyuchenko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde G. Bale namens Tottenham Hotspur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tottenham Hotspur - FC Twente
4
1
LIVE Tottenham Hotspur - FC Twente 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel FC Twente Wissel N. Chadli voor E. Bajrami FC Twente
40' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor N. Mihaylov FC Twente
42' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. van der Vaart Tottenham Hotspur
48' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt R. van der Vaart met assist van P. Crouch Tottenham Hotspur
51' Penalty Tottenham Hotspur Penalty R. Pavlyuchenko G. Bale Tottenham Hotspur
54' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor N. Kuiper FC Twente
57' Doelpunt FC Twente Doelpunt N. Chadli FC Twente
61' Tweede gele kaart Tottenham Hotspur Tweede gele kaart voor R. van der Vaart Tottenham Hotspur
65' Penalty Tottenham Hotspur Penalty R. Pavlyuchenko Tottenham Hotspur
66' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Jenas voor P. Crouch Tottenham Hotspur
69' Wissel FC Twente Wissel L. de Jong voor D. Landzaat FC Twente
80' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel A. Lennon voor L. Modric Tottenham Hotspur
85' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt G. Bale Tottenham Hotspur
89' Wissel Tottenham Hotspur Wissel R. Keane voor R. Pavlyuchenko Tottenham Hotspur