Nabeschouwing Trabzonspor - Kopenhagen (0-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 24 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Trabzonspor het woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Kopenhagen (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Trabzonspor en Kopenhagen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Trabzonspor dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Trabzonspor, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Danny Desmond Makkelie niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Trabzonspor - Kopenhagen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Kristansen FC Copenhagen
48' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor V. Claesson FC Copenhagen
63' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Mukairu voor M. Daramy FC Copenhagen
66' Wissel Trabzonspor Wissel Trezeguet voor A. Omur Trabzonspor
68' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Ryan FC Copenhagen
73' Wissel Trabzonspor Wissel J. E. Kouassi voor D. Tokoz Trabzonspor
78' Wissel FC Copenhagen Wissel H. Haraldsson voor V. Claesson FC Copenhagen
78' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Karamoko voor P. Biel FC Copenhagen
78' Wissel Trabzonspor Wissel A. Bakasetas voor Djaniny Trabzonspor
85' Wissel FC Copenhagen Wissel V. Lund Jensen voor L. Lerager FC Copenhagen
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Bartra Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Kopenhagen
Opstellingen Trabzonspor - Kopenhagen
De opstellingen van Trabzonspor en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Kopenhagen

Trabzonspor en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kopenhagen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kopenhagen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.