Nabeschouwing Valencia - Bursaspor (6-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 24 november 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Valencia het woensdag 24 november 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Valencia - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Bursaspor (6-1)

Het Champions League duel tussen Valencia en Bursaspor is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Mata. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Valencia dat via Soldado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aduriz dacht na 30 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 37e minuut scoorde Valencia via Joaquín, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Valencia via Soldado de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde P. Batalla namens Bursaspor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek A. Domínguez te scoren voor Valencia, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Bursaspor
6
1
LIVE Valencia - Bursaspor 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ö. Erdogan Bursaspor
17' Penalty Valencia Penalty Mata Aduriz Valencia
21' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van Mata Valencia
23' Wissel Valencia Wissel Guaita voor Moyá Valencia
30' Doelpunt Valencia Doelpunt Aduriz Valencia
37' Doelpunt Valencia Doelpunt Joaquín met assist van Jordi Alba Valencia
46' Wissel Bursaspor Wissel S. Aziz voor Vederson Bursaspor
55' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van Joaquín Valencia
56' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Aziz Bursaspor
59' Wissel Bursaspor Wissel P. Batalla voor I. Ergic Bursaspor
61' Wissel Valencia Wissel A. Domínguez voor Aduriz Valencia
69' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla met assist van S. Yildirim Bursaspor
71' Wissel Valencia Wissel Isco voor Soldado Valencia
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
78' Doelpunt Valencia Doelpunt A. Domínguez met assist van Mata Valencia
84' Wissel Bursaspor Wissel I. Odabasi voor S. Yildirim Bursaspor
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jordi Alba Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Bursaspor
Opstellingen Valencia - Bursaspor

Voorbeschouwing Valencia - Bursaspor

Valencia en Bursaspor spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Bursaspor in de Champions League vond plaats op 14 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bursaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.