Nabeschouwing Werder Bremen - Tottenham Hotspur (2-2) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 14 september 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Werder Bremen het dinsdag 14 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur.

Via de Werder Bremen - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Tottenham Hotspur (2-2)

De Champions League 2010/2011 wedstrijd tussen Werder Bremen en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 12e minuut dacht Tottenham Hotspur op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Pasanen. Helaas voor Tottenham Hotspur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Tottenham Hotspur dat via P. Crouch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Hugo Almeida dacht na 43 minuten te scoren voor Werder Bremen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Werder Bremen via M. Marin, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Tottenham Hotspur
2
2
LIVE Werder Bremen - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt P. Pasanen Tottenham Hotspur
18' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt P. Crouch met assist van R. van der Vaart Tottenham Hotspur
37' Wissel Werder Bremen Wissel A. Hunt voor P. Bargfrede Werder Bremen
43' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Hugo Almeida met assist van Wesley Werder Bremen
47' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt M. Marin met assist van Hugo Almeida Werder Bremen
49' Wissel Tottenham Hotspur Wissel R. Keane voor R. van der Vaart Tottenham Hotspur
52' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Huddlestone Tottenham Hotspur
66' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Jenas Tottenham Hotspur
67' Wissel Werder Bremen Wissel T. Borowski voor Wesley Werder Bremen
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel W. Palacios voor A. Lennon Tottenham Hotspur
79' Wissel Werder Bremen Wissel S. Wagner voor Hugo Almeida Werder Bremen
92' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor T. Borowski Werder Bremen