Nabeschouwing Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv (0-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 21 juli 2010 - 20:15 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Zeljeznicar het woensdag 21 juli 2010 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Hapoel Tel Aviv.

Via de Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv (0-1)

Het Champions League duel tussen Zeljeznicar en Hapoel Tel Aviv is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van Douglas. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv
LIVE Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor E. Zahavi Hapoel Tel Aviv
29' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor Z. Zeba Zeljeznicar
44' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor D. Rovcanin Zeljeznicar
46' Wissel Zeljeznicar Wissel S. Stanic voor G. Ganchev Zeljeznicar
46' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel R. Rocchi voor M. Al Lala Hapoel Tel Aviv
50' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Savic Zeljeznicar
60' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel V. Maree voor Y. Shivhon Hapoel Tel Aviv
71' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel G. Shish voor E. Zahavi Hapoel Tel Aviv
76' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt Douglas Hapoel Tel Aviv
76' Wissel Zeljeznicar Wissel M. Culum voor S. Savic Zeljeznicar
78' Wissel Zeljeznicar Wissel B. Spahic voor M. Beslija Zeljeznicar
90' Gele kaart Hapoel Tel Aviv Gele kaart voor G. Shish Hapoel Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv
Opstellingen Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv

Voorbeschouwing Zeljeznicar - Hapoel Tel Aviv

Zeljeznicar en Hapoel Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zeljeznicar en Hapoel Tel Aviv in de Champions League vond plaats op 13 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hapoel Tel Aviv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zeljeznicar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zeljeznicar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.