Nabeschouwing Zenit - Unirea Urziceni (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 18:30 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Zenit het woensdag 4 augustus 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Unirea Urziceni.

Via de Zenit - Unirea Urziceni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Unirea Urziceni (1-0)

Het Champions League duel tussen Zenit en Unirea Urziceni is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van Danny. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Unirea Urziceni
1
0
LIVE Zenit - Unirea Urziceni 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Unirea Urziceni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Zenit Gele kaart voor T. Hubocan Zenit
33' Doelpunt Zenit Doelpunt Danny Zenit
37' Gele kaart Zenit Gele kaart voor R. Shirokov Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Rosina voor V. Bystrov Zenit
53' Wissel Unirea Urziceni Wissel M. Dalé voor Semedo Unirea Urziceni
58' Wissel Unirea Urziceni Wissel A. Neaga voor R. Rusescu Unirea Urziceni
64' Wissel Zenit Wissel V. Faizulin voor R. Shirokov Zenit
76' Wissel Zenit Wissel M. Kanunnikov voor A. Kerzhakov Zenit
77' Gele kaart Zenit Gele kaart voor V. Malafeev Zenit
79' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Anyukov Zenit
88' Wissel Unirea Urziceni Wissel M. Onofras voor S. Frunza Unirea Urziceni
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Unirea Urziceni
Opstellingen Zenit - Unirea Urziceni

Voorbeschouwing Zenit - Unirea Urziceni

Zenit en Unirea Urziceni spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Unirea Urziceni in de Champions League vond plaats op 27 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.