Nabeschouwing Žilina - Chelsea (1-4) || Champions League 2010/2011

Woensdag 15 september 2010 - 20:45 uur



In de Champions League 2010/2011 neemt Žilina het woensdag 15 september 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea.

Via de Žilina - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina - Chelsea (1-4)

Het Champions League duel tussen Žilina en Chelsea is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Essien. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Chelsea dat via N. Anelka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Anelka dacht na 28 minuten te scoren voor Chelsea, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Chelsea via D. Sturridge, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist Žilina via T. Oravec de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žilina - Chelsea
Goals
1
4
LIVE Žilina - Chelsea 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Essien met assist van N. Anelka Chelsea
24' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Anelka met assist van F. Malouda Chelsea
28' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Anelka met assist van J. Terry Chelsea
48' Doelpunt Chelsea Doelpunt D. Sturridge met assist van Y. Benayoun Chelsea
55' Doelpunt Žilina Doelpunt T. Oravec Žilina
57' Wissel Žilina Wissel P. Poliacek voor E. Rilke Žilina
62' Wissel Žilina Wissel T. Majtán voor M. Ceesay Žilina
62' Wissel Chelsea Wissel G. Kakuta voor D. Sturridge Chelsea
79' Wissel Žilina Wissel S. Angelovic voor L. Guldan Žilina
79' Wissel Chelsea Wissel J. McEachran voor Y. Benayoun Chelsea
88' Wissel Chelsea Wissel P. van Aanholt voor F. Malouda Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina - Chelsea
Opstellingen Žilina - Chelsea

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Žilina - Chelsea

Žilina en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Žilina en Chelsea elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Žilina 0
Winst Chelsea 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Žilina - Chelsea Opstelling Žilina Opstelling Chelsea Live Žilina - Chelsea Live Žilina - Chelsea kijken Žilina - Chelsea kijken Live Žilina - Chelsea stream Žilina - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Žilina - Chelsea Uitslag Žilina - Chelsea Statistieken Žilina - Chelsea Champions League 2010/2011 Žilina - Chelsea wedden Žilina - Chelsea gokken Žilina - Chelsea Unibet