Nabeschouwing Žilina - Lovech (3-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 4 augustus 2010 - 19:30 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Žilina het woensdag 4 augustus 2010 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lovech.

Via de Žilina - Lovech live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina - Lovech (3-1)

Het Champions League duel tussen Žilina en Lovech is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Žilina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Lovech op voorsprong te komen via een doelpunt van Sandrinho. Helaas voor Lovech werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Žilina dat via E. Rilke dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 54e minuut kreeg I. Popov van Lovech voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lovech de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 70e minuut scoorde Žilina via T. Oravec, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Žilina via M. Ceesay de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žilina - Lovech
3
1
LIVE Žilina - Lovech 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina - Lovech teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Lovech Gele kaart voor N. Bodurov Lovech
25' Gele kaart Lovech Gele kaart voor I. Popov Lovech
50' Doelpunt Lovech Doelpunt Sandrinho Lovech
52' Doelpunt Žilina Doelpunt E. Rilke Žilina
54' Tweede gele kaart Lovech Tweede gele kaart voor I. Popov Lovech
61' Gele kaart Lovech Gele kaart voor W. Niflore Lovech
61' Wissel Lovech Wissel Tom voor H. Yanev Lovech
63' Wissel Žilina Wissel S. Zosák voor T. Majtán Žilina
66' Wissel Lovech Wissel F. Bratu voor W. Niflore Lovech
70' Doelpunt Žilina Doelpunt T. Oravec Žilina
71' Gele kaart Lovech Gele kaart voor N. Jelenkovic Lovech
73' Gele kaart Lovech Gele kaart voor D. Berberovic Lovech
81' Wissel Žilina Wissel P. Poliacek voor E. Rilke Žilina
84' Doelpunt Žilina Doelpunt M. Ceesay Žilina
90' Wissel Žilina Wissel D. Fotyik voor M. Ceesay Žilina
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina - Lovech
Opstellingen Žilina - Lovech

Voorbeschouwing Žilina - Lovech

Žilina en Lovech spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Žilina en Lovech in de Champions League vond plaats op 27 juli 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.