Nabeschouwing Žilina - Sparta Praha (1-0) || Champions League 2010/2011

Woensdag 25 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Žilina het woensdag 25 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Žilina - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina - Sparta Praha (1-0)

Het Champions League duel tussen Žilina en Sparta Praha is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Žilina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Žilina op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ceesay. Helaas voor Žilina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žilina - Sparta Praha
1
0
LIVE Žilina - Sparta Praha 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Žilina Doelpunt M. Ceesay Žilina
37' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor J. Kladrubský Sparta Praha
40' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor J. Kucka Sparta Praha
46' Wissel Sparta Praha Wissel L. Kweuke voor C. Bondoa Sparta Praha
53' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor S. Vachousek Sparta Praha
54' Gele kaart Žilina Gele kaart voor M. Pecalka Žilina
55' Gele kaart Žilina Gele kaart voor E. Rilke Žilina
61' Wissel Sparta Praha Wissel P. Kaderabek voor L. Sionko Sparta Praha
74' Wissel Žilina Wissel P. Poliacek voor T. Majtán Žilina
80' Wissel Žilina Wissel S. Vittor voor M. Ceesay Žilina
85' Wissel Sparta Praha Wissel L. Tresnak voor M. Pamic Sparta Praha
90' Wissel Žilina Wissel S. Zosák voor E. Rilke Žilina
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina - Sparta Praha
Opstellingen Žilina - Sparta Praha

Voorbeschouwing Žilina - Sparta Praha

Žilina en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Žilina en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žilina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Žilina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sparta Praha slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.