Nabeschouwing Coventry City - Wigan Athletic (2-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 8 november 2022 - 20:45 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Coventry City het dinsdag 8 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Wigan Athletic (2-0)

Het Championship duel tussen Coventry City en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Wigan Athletic
Goals
2
0
LIVE Coventry City - Wigan Athletic 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Wigan Athletic
Opstellingen Coventry City - Wigan Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Coventry City - Wigan Athletic

Coventry City en Wigan Athletic treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Coventry City en Wigan Athletic elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Coventry City 0
Winst Wigan Athletic 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 15e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Coventry City - Wigan Athletic Opstelling Coventry City Opstelling Wigan Athletic Live Coventry City - Wigan Athletic Live Coventry City - Wigan Athletic kijken Coventry City - Wigan Athletic kijken Live Coventry City - Wigan Athletic stream Coventry City - Wigan Athletic Fox Sports Nabeschouwing Coventry City - Wigan Athletic Uitslag Coventry City - Wigan Athletic Statistieken Coventry City - Wigan Athletic Championship 2022/2023 Coventry City - Wigan Athletic wedden Coventry City - Wigan Athletic gokken Coventry City - Wigan Athletic Unibet