Nabeschouwing Barnsley - Ipswich Town (3-5) || Championship 2011/2012

Zaterdag 10 december 2011 - 18:20 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Barnsley het zaterdag 10 december 2011 om 18:20 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town.

Via de Barnsley - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Ipswich Town (3-5)

Het Championship duel tussen Barnsley en Ipswich Town is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Davies. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Barnsley dat via Ricardo Vaz Té dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Andrews dacht na 46 minuten te scoren voor Ipswich Town, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Ipswich Town via K. Andrews, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Ipswich Town via D. Collins de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut scoorde M. Chopra namens Ipswich Town. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 83e minuut leek J. Scotland te scoren voor Ipswich Town, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 89e minuut leek C. Davies te scoren voor Barnsley, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Ipswich Town
3
5
LIVE Barnsley - Ipswich Town 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor D. Stockdale Ipswich Town
14' Penalty Barnsley Penalty C. Davies D. Drinkwater Barnsley
17' Wissel Barnsley Wissel M. Done voor D. Drinkwater Barnsley
24' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor I. Sonko Ipswich Town
28' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Martin Ipswich Town
39' Doelpunt Barnsley Doelpunt Ricardo Vaz Té met assist van J. Butterfield Barnsley
46' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Andrews Ipswich Town
49' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Andrews met assist van A. Cresswell Ipswich Town
55' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Andrews Ipswich Town
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Chopra Ipswich Town
66' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt D. Collins met assist van L. Martin Ipswich Town
66' Wissel Barnsley Wissel D. Haynes voor Ricardo Vaz Té Barnsley
68' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Chopra met assist van L. Bowyer Ipswich Town
71' Wissel Barnsley Wissel N. Ranger voor J. OBrien Barnsley
80' Wissel Ipswich Town Wissel N. Ellington voor M. Chopra Ipswich Town
83' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Scotland met assist van A. Cresswell Ipswich Town
84' Wissel Ipswich Town Wissel J. Carson voor L. Martin Ipswich Town
89' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Davies met assist van N. Ranger Barnsley
89' Wissel Ipswich Town Wissel R. Wabara voor D. Murphy Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Ipswich Town
Opstellingen Barnsley - Ipswich Town

Voorbeschouwing Barnsley - Ipswich Town

Barnsley en Ipswich Town treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 12 februari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Ipswich Town wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.