Nabeschouwing Birmingham City - Crystal Palace (3-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 7 april 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Birmingham City het zaterdag 7 april 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace.

Via de Birmingham City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Crystal Palace (3-1)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Crystal Palace is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Birmingham City op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Burke. Helaas voor Birmingham City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Birmingham City dat via K. Fahey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Murphy dacht na 32 minuten te scoren voor Birmingham City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 45e minuut scoorde Crystal Palace via O. Garvan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Crystal Palace
3
1
LIVE Birmingham City - Crystal Palace 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Birmingham City Doelpunt C. Burke Birmingham City
22' Doelpunt Birmingham City Doelpunt K. Fahey met assist van C. Burke Birmingham City
32' Doelpunt Birmingham City Doelpunt D. Murphy met assist van A. Townsend Birmingham City
45' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt O. Garvan Crystal Palace
46' Wissel Birmingham City Wissel E. Huseklepp voor N. Zigic Birmingham City
48' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor P. McCarthy Crystal Palace
66' Wissel Crystal Palace Wissel S. Scannell voor J. Easter Crystal Palace
72' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor D. Moxey Crystal Palace
76' Wissel Crystal Palace Wissel C. Martin voor D. Ambrose Crystal Palace
81' Wissel Crystal Palace Wissel G. Murray voor S. OKeefe Crystal Palace
83' Wissel Birmingham City Wissel G. NDaw voor K. Fahey Birmingham City
88' Wissel Birmingham City Wissel A. Rooney voor M. King Birmingham City
89' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. NDaw Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Crystal Palace
Opstellingen Birmingham City - Crystal Palace

Voorbeschouwing Birmingham City - Crystal Palace

Birmingham City en Crystal Palace treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Crystal Palace in de Championship vond plaats op 19 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.