Nabeschouwing Blackpool - Hull City (1-3) || Championship 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Blackpool het woensdag 19 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Hull City (1-3)

Het Championship duel tussen Blackpool en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door R. Longman, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Dougall, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette G. Docherty zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Hull City vergroot nadat R. Slater de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Hull City.

LIVE Blackpool - Hull City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Longman Hull City 0-1
31' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Dougall met assist van T. Corbeanu Blackpool 1-1
38' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Longman Hull City
43' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Slater Hull City
47' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Wright Blackpool
48' Doelpunt Hull City Doelpunt G. Docherty met assist van R. Woods Hull City 1-2
48' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Madine Blackpool
51' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Greaves Hull City
57' Wissel Blackpool Wissel L. Bridcutt voor C. Wright Blackpool
63' Wissel Blackpool Wissel J. Husband voor L. Garbutt Blackpool
64' Wissel Blackpool Wissel C. Hamilton voor G. Madine Blackpool
71' Wissel Hull City Wissel O. Estupinan voor R. Longman Hull City
72' Wissel Hull City Wissel D. Sinik voor J. Seri Hull City
78' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Pelkas Hull City
79' Doelpunt Hull City Doelpunt R. Slater Hull City 1-3
80' Wissel Blackpool Wissel I. Poveda voor R. Williams Blackpool
81' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Connolly Blackpool
82' Wissel Hull City Wissel B. Fleming voor D. Pelkas Hull City
91' Wissel Hull City Wissel S. McLoughlin voor C. Christie Hull City
91' Wissel Hull City Wissel O. Tufan voor R. Slater Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Hull City
Opstellingen Blackpool - Hull City
De opstellingen van Blackpool en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.