Nabeschouwing Blackpool - Southampton (3-0) || Championship 2011/2012

Zaterdag 31 maart 2012 - 18:25 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Blackpool het zaterdag 31 maart 2012 om 18:25 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Southampton (3-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Southampton is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Blackpool op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Dobbie. Helaas voor Blackpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Blackpool dat via S. Dobbie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Evatt dacht na 52 minuten te scoren voor Blackpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Southampton
3
0
LIVE Blackpool - Southampton 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Blackpool Penalty S. Dobbie G. Taylor-Fletcher Blackpool
31' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Dobbie met assist van G. Taylor-Fletcher Blackpool
46' Wissel Southampton Wissel S. de Ridder voor R. Chaplow Southampton
52' Doelpunt Blackpool Doelpunt I. Evatt met assist van M. Phillips Blackpool
68' Gele kaart Southampton Gele kaart voor D. Fox Southampton
73' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Ángel Martínez Blackpool
77' Wissel Blackpool Wissel B. Ormerod voor S. Dobbie Blackpool
78' Wissel Southampton Wissel L. Barnard voor Guilherme Southampton
81' Wissel Blackpool Wissel J. Fleck voor M. Phillips Blackpool
84' Wissel Blackpool Wissel L. Lua Lua voor T. Ince Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Southampton
Opstellingen Blackpool - Southampton

Voorbeschouwing Blackpool - Southampton

Blackpool en Southampton treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Southampton in de Championship vond plaats op 10 december 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Blackpool als Southampton wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.