Nabeschouwing Blackpool - West Ham United (1-4) || Championship 2011/2012

Dinsdag 21 februari 2012 - 21:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Blackpool het dinsdag 21 februari 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - West Ham United (1-4)

Het Championship duel tussen Blackpool en West Ham United is geëindigd in een 1-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht West Ham United op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Tomkins. Helaas voor West Ham United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het West Ham United dat via N. Maynard dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Phillips dacht na 46 minuten te scoren voor Blackpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 53e minuut werd R. Green van West Ham United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor West Ham United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 74 minuten spelen wist West Ham United via G. ONeil de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde Ricardo Vaz Té namens West Ham United. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - West Ham United
1
4
LIVE Blackpool - West Ham United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt West Ham United Doelpunt J. Tomkins met assist van M. Noble West Ham United
32' Doelpunt West Ham United Doelpunt N. Maynard met assist van J. Collison West Ham United
34' Wissel Blackpool Wissel K. Phillips voor C. Basham Blackpool
46' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Phillips met assist van A. Baptiste Blackpool
46' Wissel Blackpool Wissel N. Dicko voor L. Sylvestre Blackpool
46' Wissel Blackpool Wissel R. Bednar voor L. Lua Lua Blackpool
53' Rode kaart West Ham United Rode kaart voor R. Green West Ham United
54' Wissel West Ham United Wissel H. Lansbury voor J. Faubert West Ham United
58' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor W. Reid West Ham United
66' Wissel West Ham United Wissel G. ONeil voor A. Diagne-Fayé West Ham United
73' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Fleck Blackpool
74' Doelpunt West Ham United Doelpunt G. ONeil West Ham United
82' Wissel West Ham United Wissel C. Cole voor N. Maynard West Ham United
89' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor G. ONeil West Ham United
90' Doelpunt West Ham United Doelpunt Ricardo Vaz Té West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - West Ham United
Opstellingen Blackpool - West Ham United

Voorbeschouwing Blackpool - West Ham United

Blackpool en West Ham United treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en West Ham United in de Championship vond plaats op 15 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.