Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Blackpool (2-2) || Championship 2011/2012

Zaterdag 20 augustus 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 20 augustus 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool.

Via de Brighton & Hove Albion - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Blackpool (2-2)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 29e minuut dacht Brighton & Hove Albion op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Mackail-Smith. Helaas voor Brighton & Hove Albion werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Brighton & Hove Albion dat via A. Barnes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Phillips dacht na 60 minuten te scoren voor Blackpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Blackpool via K. Phillips, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Brighton & Hove Albion - Blackpool
2
2
LIVE Brighton & Hove Albion - Blackpool 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor G. Greer Brighton & Hove Albion
29' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt C. Mackail-Smith met assist van C. Noone Brighton & Hove Albion
37' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Basham Blackpool
50' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Barnes met assist van C. Noone Brighton & Hove Albion
58' Wissel Blackpool Wissel N. Eardley voor C. Basham Blackpool
58' Wissel Blackpool Wissel B. Ormerod voor B. Clarke Blackpool
58' Wissel Blackpool Wissel C. Sutherland voor M. Phillips Blackpool
60' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Phillips met assist van N. Eardley Blackpool
63' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel K. LuaLua voor C. Noone Brighton & Hove Albion
64' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor I. Evatt Blackpool
78' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Taylor-Fletcher Blackpool
81' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Navarro voor G. Dicker Brighton & Hove Albion
84' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor C. Mackail-Smith Brighton & Hove Albion
90' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Phillips met assist van S. Crainey Blackpool
90' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Phillips Blackpool
90' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor N. Eardley Blackpool