Nabeschouwing Cardiff City - Brighton & Hove Albion (1-3) || Championship 2011/2012

Woensdag 17 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Cardiff City het woensdag 17 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Brighton & Hove Albion (1-3)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Brighton & Hove Albion is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Brighton & Hove Albion op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Barnes. Helaas voor Brighton & Hove Albion werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Brighton & Hove Albion dat via A. Barnes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Hoskins dacht na 87 minuten te scoren voor Brighton & Hove Albion, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Cardiff City via P. Whittingham, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Brighton & Hove Albion
1
3
LIVE Cardiff City - Brighton & Hove Albion 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Barnes Brighton & Hove Albion
51' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor P. Whittingham Cardiff City
53' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor G. Dicker Brighton & Hove Albion
63' Penalty Brighton & Hove Albion Penalty A. Barnes C. Mackail-Smith Brighton & Hove Albion
67' Wissel Cardiff City Wissel R. Gestede voor R. Earnshaw Cardiff City
67' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Navarro voor M. Sparrow Brighton & Hove Albion
71' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor C. Ankergren Brighton & Hove Albion
73' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Painter Brighton & Hove Albion
77' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel W. Hoskins voor R. Vincelot Brighton & Hove Albion
87' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt W. Hoskins met assist van C. Mackail-Smith Brighton & Hove Albion
89' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor C. Mackail-Smith Brighton & Hove Albion
90' Doelpunt Cardiff City Doelpunt P. Whittingham met assist van K. Miller Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Cardiff City - Brighton & Hove Albion

Voorbeschouwing Cardiff City - Brighton & Hove Albion

Cardiff City en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Brighton & Hove Albion in de Championship vond plaats op 21 november 2005 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brighton & Hove Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.