Nabeschouwing Crystal Palace - Peterborough United (1-0) || Championship 2011/2012

Zaterdag 3 maart 2012 - 16:00 uur



In de Championship 2011/2012 neemt Crystal Palace het zaterdag 3 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park (London) in London.

Via de Crystal Palace - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Peterborough United (1-0)

Het Championship duel tussen Crystal Palace en Peterborough United is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 76e minuut dacht Crystal Palace op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Jedinak. Helaas voor Crystal Palace werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Peterborough United
Goals
1
0
LIVE Crystal Palace - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Martin Crystal Palace
55' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. Zakuani Peterborough United
60' Wissel Peterborough United Wissel E. Sinclair voor P. Taylor Peterborough United
71' Wissel Crystal Palace Wissel G. Murray voor J. Easter Crystal Palace
75' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. McCann Peterborough United
76' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt M. Jedinak met assist van D. Ambrose Crystal Palace
80' Wissel Crystal Palace Wissel D. Moxey voor D. Ambrose Crystal Palace
87' Wissel Peterborough United Wissel D. Ball voor D. Kearns Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Peterborough United
Opstellingen Crystal Palace - Peterborough United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Crystal Palace - Peterborough United

Crystal Palace en Peterborough United treffen elkaar in de 34e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Peterborough United in de Championship vond plaats op 6 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crystal Palace als Peterborough United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 1
Winst Peterborough United 1
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Crystal Palace - Peterborough United Opstelling Crystal Palace Opstelling Peterborough United Live Crystal Palace - Peterborough United Live Crystal Palace - Peterborough United kijken Crystal Palace - Peterborough United kijken Live Crystal Palace - Peterborough United stream Crystal Palace - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Peterborough United Uitslag Crystal Palace - Peterborough United Statistieken Crystal Palace - Peterborough United Championship 2011/2012 Crystal Palace - Peterborough United wedden Crystal Palace - Peterborough United gokken Crystal Palace - Peterborough United Unibet