Nabeschouwing Huddersfield Town - Stoke City (3-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Huddersfield Town het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 3-1 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Baker van Stoke City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het Y. Nakayama die Huddersfield Town op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Baker namens Stoke City in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 77e minuut was het Huddersfield Town dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Ward. Na 86 minuten werd de voorsprong voor Huddersfield Town vergroot nadat J. Rhodes de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Huddersfield Town.

LIVE Huddersfield Town - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty gemist Stoke City Penalty gemist L. Baker Stoke City
40' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Y. Nakayama met assist van S. Thomas Huddersfield Town 1-0
44' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
56' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Baker Stoke City 1-1
64' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Holmes voor F. Anjorin Huddersfield Town
77' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward met assist van D. Holmes Huddersfield Town 2-1
79' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Baker Stoke City
79' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor T. Sparrow Stoke City
80' Wissel Stoke City Wissel S. Clucas voor J. Laurent Stoke City
83' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
83' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Camara voor S. Thomas Huddersfield Town
85' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Nicholls Huddersfield Town
86' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Rhodes met assist van D. Holmes Huddersfield Town 3-1
92' Wissel Huddersfield Town Wissel W. Boyle voor K. Kesler Hayden Huddersfield Town
94' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor C. Taylor Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Stoke City
Opstellingen Huddersfield Town - Stoke City
De opstellingen van Huddersfield Town en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.