Nabeschouwing Huddersfield Town - Wigan Athletic (1-2) || Championship 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Huddersfield Town het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Wigan Athletic (1-2)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. W. Keane maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wigan Athletic vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Huddersfield Town kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Lees, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette C. Lang zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Wigan Athletic dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - Wigan Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Mbete Huddersfield Town
25' Penalty Wigan Athletic Penalty W. Keane Wigan Athletic 0-1
48' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel K. Kesler Hayden voor O. Turton Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel P. Jones voor S. Thomas Huddersfield Town
53' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
57' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor D. Holmes Huddersfield Town
65' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor L. Mbete Huddersfield Town
71' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Shinnie Wigan Athletic
76' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt T. Lees met assist van D. Ward Huddersfield Town 1-1
76' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Naylor voor W. Keane Wigan Athletic
77' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Wyke voor J. Magennis Wigan Athletic
82' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van J. McClean Wigan Athletic 1-2
85' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Broadhead voor C. Lang Wigan Athletic
85' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor T. Aasgaard Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Wigan Athletic
Opstellingen Huddersfield Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Huddersfield Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.