Nabeschouwing Ipswich Town - Doncaster Rovers (2-3) || Championship 2011/2012

Zaterdag 5 november 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Ipswich Town het zaterdag 5 november 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers.

Via de Ipswich Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Doncaster Rovers (2-3)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Doncaster Rovers is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Doncaster Rovers op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Diouf. Helaas voor Doncaster Rovers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Doncaster Rovers dat via B. Sharp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Diouf dacht na 39 minuten te scoren voor Doncaster Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde Ipswich Town via J. Carson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Ipswich Town via M. Chopra de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Doncaster Rovers
2
3
LIVE Ipswich Town - Doncaster Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt E. Diouf met assist van J. Coppinger Doncaster Rovers
24' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Sharp Doncaster Rovers
27' Wissel Ipswich Town Wissel L. Martin voor C. Healy Ipswich Town
36' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor S. Gillett Doncaster Rovers
39' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt E. Diouf met assist van B. Sharp Doncaster Rovers
46' Wissel Ipswich Town Wissel J. Carson voor J. Bullard Ipswich Town
53' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Carson met assist van T. Priskin Ipswich Town
60' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Stock Doncaster Rovers
63' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Leadbitter Ipswich Town
65' Wissel Ipswich Town Wissel J. Emmanuel-Thomas voor T. Priskin Ipswich Town
69' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Hayter voor B. Sharp Doncaster Rovers
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Emmanuel-Thomas Ipswich Town
82' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. OConnor voor E. Diouf Doncaster Rovers
84' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Andrews Ipswich Town
90' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Chopra met assist van J. Emmanuel-Thomas Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Ipswich Town - Doncaster Rovers

Voorbeschouwing Ipswich Town - Doncaster Rovers

Ipswich Town en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Doncaster Rovers in de Championship vond plaats op 15 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ipswich Town als Doncaster Rovers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.