Nabeschouwing Ipswich Town - Peterborough United (3-2) || Championship 2011/2012

Zaterdag 17 maart 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Ipswich Town het zaterdag 17 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United.

Via de Ipswich Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Peterborough United (3-2)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Peterborough United is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Ipswich Town op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Leadbitter. Helaas voor Ipswich Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Peterborough United dat via T. Barnett dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Murphy dacht na 77 minuten te scoren voor Ipswich Town, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Peterborough United via E. Sinclair, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Ipswich Town via A. Cresswell de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Peterborough United
3
2
LIVE Ipswich Town - Peterborough United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Leadbitter Ipswich Town
34' Doelpunt Peterborough United Doelpunt T. Barnett met assist van G. Boyd Peterborough United
64' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Frecklington Peterborough United
65' Wissel Ipswich Town Wissel L. Bowyer voor J. Emmanuel-Thomas Ipswich Town
65' Wissel Peterborough United Wissel D. Kearns voor L. Tomlin Peterborough United
70' Wissel Ipswich Town Wissel R. Stevenson voor A. Drury Ipswich Town
77' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt D. Murphy met assist van D. Delaney Ipswich Town
78' Wissel Peterborough United Wissel M. Little voor G. McCann Peterborough United
78' Wissel Peterborough United Wissel E. Sinclair voor L. Frecklington Peterborough United
83' Doelpunt Peterborough United Doelpunt E. Sinclair met assist van G. Boyd Peterborough United
85' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Cresswell met assist van L. Bowyer Ipswich Town
88' Wissel Ipswich Town Wissel J. Scotland voor M. Chopra Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Peterborough United
Opstellingen Ipswich Town - Peterborough United

Voorbeschouwing Ipswich Town - Peterborough United

Ipswich Town en Peterborough United treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Peterborough United in de Championship vond plaats op 20 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ipswich Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.