Nabeschouwing Leeds United - Peterborough United (4-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 14 april 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Leeds United het zaterdag 14 april 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United.

Via de Leeds United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Peterborough United (4-1)

Het Championship duel tussen Leeds United en Peterborough United is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht Peterborough United op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Newell. Helaas voor Peterborough United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Leeds United dat via B. Paynter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. McCormack dacht na 47 minuten te scoren voor Leeds United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde Leeds United via R. McCormack, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Leeds United via B. Paynter de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Peterborough United
4
1
LIVE Leeds United - Peterborough United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Leeds United Wissel D. Webber voor R. Rogers Leeds United
22' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor G. McCann Peterborough United
38' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Newell Peterborough United
43' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Brisley Peterborough United
49' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. Paynter met assist van R. Snodgrass Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel P. Robinson voor C. Taylor Leeds United
47' Doelpunt Leeds United Doelpunt R. McCormack met assist van B. Paynter Leeds United
48' Doelpunt Leeds United Doelpunt R. McCormack met assist van A. Clayton Leeds United
54' Wissel Peterborough United Wissel M. Little voor G. Zakuani Peterborough United
61' Wissel Peterborough United Wissel L. Tomlin voor G. McCann Peterborough United
72' Doelpunt Leeds United Doelpunt B. Paynter met assist van T. Lees Leeds United
76' Wissel Peterborough United Wissel D. Ball voor T. Barnett Peterborough United
90' Wissel Leeds United Wissel L. Becchio voor B. Paynter Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Peterborough United
Opstellingen Leeds United - Peterborough United

Voorbeschouwing Leeds United - Peterborough United

Leeds United en Peterborough United treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Peterborough United in de Championship vond plaats op 22 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Leeds United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Peterborough United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.