Nabeschouwing Leeds United - Portsmouth (1-0) || Championship 2011/2012

Zaterdag 1 oktober 2011 - 16:00 uur



In de Championship 2011/2012 neemt Leeds United het zaterdag 1 oktober 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Leeds United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Portsmouth (1-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en Portsmouth is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Leeds United op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Pugh. Helaas voor Leeds United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Portsmouth
Goals
1
0
LIVE Leeds United - Portsmouth 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Leeds United Doelpunt D. Pugh met assist van R. Snodgrass Leeds United
32' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Lawrence Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel N. Kanu voor B. Riise Portsmouth
59' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor G. Halford Portsmouth
68' Wissel Leeds United Wissel L. Becchio voor A. Keogh Leeds United
68' Wissel Portsmouth Wissel Ricardo Rocha voor D. Norris Portsmouth
77' Wissel Leeds United Wissel M. Väyrynen voor R. Snodgrass Leeds United
78' Wissel Leeds United Wissel M. Forssell voor R. McCormack Leeds United
85' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor T. Ben Haim Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Portsmouth
Opstellingen Leeds United - Portsmouth

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leeds United - Portsmouth

Leeds United en Portsmouth treffen elkaar in de 10e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Portsmouth in de Championship vond plaats op 22 januari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Leeds United en Portsmouth eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leeds United 0
Winst Portsmouth 0
Gelijkspel 2
Totaal 2
Tags
Leeds United - Portsmouth Opstelling Leeds United Opstelling Portsmouth Live Leeds United - Portsmouth Live Leeds United - Portsmouth kijken Leeds United - Portsmouth kijken Live Leeds United - Portsmouth stream Leeds United - Portsmouth Fox Sports Nabeschouwing Leeds United - Portsmouth Uitslag Leeds United - Portsmouth Statistieken Leeds United - Portsmouth Championship 2011/2012 Leeds United - Portsmouth wedden Leeds United - Portsmouth gokken Leeds United - Portsmouth Unibet