Nabeschouwing Middlesbrough - Portsmouth (2-2) || Championship 2011/2012

Zaterdag 6 augustus 2011 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Middlesbrough het zaterdag 6 augustus 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth.

Via de Middlesbrough - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Portsmouth (2-2)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Middlesbrough en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 24e minuut dacht Middlesbrough op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Emnes. Helaas voor Middlesbrough werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Portsmouth dat via D. Norris dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Williams dacht na 54 minuten te scoren voor Middlesbrough, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Portsmouth via L. Varney, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Portsmouth
2
2
LIVE Middlesbrough - Portsmouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Emnes met assist van S. McDonald Middlesbrough
47' Doelpunt Portsmouth Doelpunt D. Norris met assist van A. Mokoena Portsmouth
54' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt R. Williams met assist van N. Bailey Middlesbrough
56' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor S. McDonald Middlesbrough
56' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Ben Haim Portsmouth
56' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor G. Halford Portsmouth
58' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor H. Hreidarsson Portsmouth
63' Wissel Portsmouth Wissel R. Williams voor H. Hreidarsson Portsmouth
64' Wissel Portsmouth Wissel N. Kanu voor Ricardo Rocha Portsmouth
71' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor R. Williams Middlesbrough
74' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor J. Ward Portsmouth
76' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor A. Mokoena Portsmouth
83' Wissel Portsmouth Wissel C. Dailly voor H. Mullins Portsmouth
92' Doelpunt Portsmouth Doelpunt L. Varney Portsmouth
93' Wissel Middlesbrough Wissel M. Zemmama voor M. Emnes Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Portsmouth
Opstellingen Middlesbrough - Portsmouth

Voorbeschouwing Middlesbrough - Portsmouth

Middlesbrough en Portsmouth treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Portsmouth in de Championship vond plaats op 12 maart 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Middlesbrough en Portsmouth eindigde namelijk in een gelijkspel.