Nabeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion (1-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Norwich City het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Norwich City en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. OShea, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Byram, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Norwich City - West Bromwich Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. OShea met assist van J. Swift West Bromwich Albion 0-1
58' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
60' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor Gabriel Sara Norwich City
68' Doelpunt Norwich City Doelpunt S. Byram met assist van T. Pukki Norwich City 1-1
78' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor M. Nunez Norwich City
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Grant voor B. Thomas-Asante West Bromwich Albion
85' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor D. Furlong West Bromwich Albion
87' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor G. Diangana West Bromwich Albion
88' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor A. Ramsey Norwich City
92' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor J. Molumby West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - West Bromwich Albion
Opstellingen Norwich City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Norwich City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - West Bromwich Albion

Norwich City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 12 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 4 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Norwich City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 1
Winst West Bromwich Albion 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 2e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 21e plaats.