Nabeschouwing Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion (1-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 24 maart 2012 - 16:00 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Nottingham Forest het zaterdag 24 maart 2012 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion.

Via de Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion (1-1)

De Championship 2011/2012 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 63e minuut dacht Brighton & Hove Albion op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Vokes. Helaas voor Brighton & Hove Albion werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Nottingham Forest dat via J. Lynch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg M. Sparrow van Brighton & Hove Albion voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Brighton & Hove Albion de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion
1
1
LIVE Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
50' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Bridcutt Brighton & Hove Albion
50' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel M. Sparrow voor K. LuaLua Brighton & Hove Albion
53' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Chambers Nottingham Forest
61' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Barnes Brighton & Hove Albion
63' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt S. Vokes met assist van Vicente Brighton & Hove Albion
71' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Tudgay voor R. Majewski Nottingham Forest
72' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Sparrow Brighton & Hove Albion
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Razak voor Vicente Brighton & Hove Albion
82' Wissel Nottingham Forest Wissel I. Miller voor G. McCleary Nottingham Forest
88' Wissel Nottingham Forest Wissel L. McGugan voor G. Cunningham Nottingham Forest
89' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel T. Agdestein voor S. Vokes Brighton & Hove Albion
94' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lynch met assist van D. Blackstock Nottingham Forest
90' Tweede gele kaart Brighton & Hove Albion Tweede gele kaart voor M. Sparrow Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Brighton & Hove Albion

Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Brighton & Hove Albion in de Championship vond plaats op 3 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brighton & Hove Albion. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Brighton & Hove Albion favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nottingham Forest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.