Nabeschouwing Peterborough United - Ipswich Town (7-1) || Championship 2011/2012

Zaterdag 20 augustus 2011 - 18:20 uur

In de Championship 2011/2012 neemt Peterborough United het zaterdag 20 augustus 2011 om 18:20 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Ipswich Town (7-1)

Het Championship duel tussen Peterborough United en Ipswich Town is geëindigd in een 7-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Ipswich Town op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Andrews. Helaas voor Ipswich Town werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Peterborough United dat via P. Taylor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Tomlin dacht na 38 minuten te scoren voor Peterborough United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Peterborough United via P. Taylor, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist Peterborough United via L. Tomlin de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 45 minuten werd L. Martin van Ipswich Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 46e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het T. Smith van Ipswich Town die voortijdig moest vertrekken. In de 48e minuut leek G. McCann te scoren voor Peterborough United, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 56e minuut leek G. McCann te scoren voor Peterborough United, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Peterborough United - Ipswich Town
7
1
LIVE Peterborough United - Ipswich Town 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Leadbitter Ipswich Town
23' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Andrews Ipswich Town
30' Doelpunt Peterborough United Doelpunt P. Taylor met assist van M. Little Peterborough United
38' Doelpunt Peterborough United Doelpunt L. Tomlin Peterborough United
40' Doelpunt Peterborough United Doelpunt P. Taylor Peterborough United
41' Doelpunt Peterborough United Doelpunt L. Tomlin met assist van G. McCann Peterborough United
44' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor L. Tomlin Peterborough United
45' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor L. Martin Ipswich Town
46' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor T. Smith Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel T. Smith voor J. Carson Ipswich Town
48' Penalty Peterborough United Penalty G. McCann L. Tomlin Peterborough United
51' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Cresswell Ipswich Town
53' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor D. Delaney Ipswich Town
54' Wissel Ipswich Town Wissel M. Kennedy voor J. Emmanuel-Thomas Ipswich Town
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt G. McCann Peterborough United
57' Wissel Peterborough United Wissel B. Gordon voor M. Little Peterborough United
61' Wissel Peterborough United Wissel J. Thompson voor R. Bennett Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel R. Tunnicliffe voor L. Frecklington Peterborough United
71' Wissel Ipswich Town Wissel N. Ellington voor M. Chopra Ipswich Town
90' Doelpunt Peterborough United Doelpunt L. Tomlin Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Ipswich Town
Opstellingen Peterborough United - Ipswich Town

Voorbeschouwing Peterborough United - Ipswich Town

Peterborough United en Ipswich Town treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 16 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Peterborough United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.